Zelf sigaretten maken

Het zelf sigaretten maken is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de hoge accijnzen die de overheid jaarlijks (verhoogd!) invoert. Het is aanzienlijk goedkoper om zelf te gaan produceren in plaats van dagelijks je pakje sigaretten in de winkel te kopen.

Moeilijk is het niet

Misschien worden sommige mensen nog afgeschrikt maar het zelf maken van sigaretten door middel van een hulzenstopper is echt vrij eenvoudig en simpel. Het gebruik van speciale machientjes voor het fabriceren van je eigen sigaretten werkt gemakkelijk en bovendien erg snel. Kijk op onze site verder naar de productenpagina’s voor gedetailleerde beschrijvingen van de diverse verschillende merken, modellen en prijzen.

Prijzen variƫren van 5 tot 30 euro voor handmatige apparaten. Elektrische hulzenvullers beginnen bij een prijs van 30 euro welke kan oplopen tot 100 euro voor een topmodel.

Werking van de machines

  • Elektrisch
    Door het eenvoudig overhalen van een hendel wordt de elektrische machine in gang gezet en wordt de sigarettenhuls automatisch gevuld met tabak. Het vullen van de filterhuls gaat dus elektrisch, je hoeft er zelf niks meer aan te doen nadat je de tabak en lege huls hebt klaargelegd. Verkrijgbare modellen: Fast Easy Filler, Elektrische hulzenvuller, Automatische hulzenvuller, Zorr Powermatic 2 Plus en de Speedfiller.
  • Handmatig
    Bij de handmatige sigarettenmaker lever je iets meer arbeid. Je moet namelijk zelf, handmatig, een schuif over de totale lengte van de tabaksgleuf halen om de filterhuls met tabak te vullen. Verkrijgbare modellen: Marieboy, Gizeh Tip Star, Angel Double Filler, Mascotte Classic, Angel Triple Filler, Mascotte Design Classic, Mascotte Machine De Luxe, Zorr Powermatic Mini, Angel Tube Filler, Angel Deluxe Tube Filler en de Zorr Powermatic 1.

De nieuwe trend van zelfproductie is niet alleen makkelijk en snel te leren, het bespaart je ook aanzienlijk veel geld. Probeer het eens uit!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *